PRETRAGA

Da sadrži sastojke

Da ne sadrži sastojke

Tipovi

Vreme pripreme

Kuhinja

Kategorija

Uslovi korišćenja

Korišćenjem portala slažete se nedvosmisleno i u potpunosti ste saglasni sa eventualnim ograničenjima ili nenamernim greškama koje portal kuvarice.com nosi sa sobom.

Korišćenje portala kuvarice.com je potpuno besplatno i mogu ga koristiti sva pravna ili fizička lica. Nijedan deo portala kuvarice.com ne sme se koristiti za nelegalne radnje(svrhe), niti za promovisanje istih.

Portal kuvarice.com se sastoji od vlastitih kreiranih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane korisnika, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova prema spoljnim stranicama.

Portal kuvarice.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala kuvarice.com i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je portal kuvarice.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah ukoliko se pokaže istinitost žalbe.

Ograničenje odgovornosti

Vaše korišćenje stranica koje se nalaze na portalu kuvarice.com je u potpunosti na Vašu odgovornost.

kuvarice.com ne može biti ogovoran, bez obzira na okolnosti za:

  • Korišćenje portala kuvarice.com, kao i za eventualnu štetu nanešenu opremi koja se koristi za pristup portalu;
  • Bilo kakvu štetu koju korisnik pretrpi korišćenjem portala do kojih se došlo klikom na neki od linkova na portalu ili koji su na bilo koji način povezane sa portalom kuvarice.com;

Portal kuvarice.com sadrži linkove prema drugim web stranicama i ne smatra se odgovornim za sadržaj tih stranica. Takođe portal kuvarice.com nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na portalu i eventualnu štetu nastalu reklamiranjem na portalu kuvarice.com.

Portal kuvarice.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

Portal kuvarice.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim ukoliko to sam korisnik dozvoljava.

Portal kuvarice.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala kuvarice.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Registrovani korisnik je saglasan da na portalu kuvarice.com garantuje i prenosi sva prava za kopiranje, reprodukciju, distribuciju, objavljivanje ili bilo koju drugu upotrebu (bez ograničenja) predatih sadržaja (recepata, tekstova, slike) uključujući podatke ostavljene prilikom registracije naloga na sajtu. Portal kuvarice.com može slobodno da koristi sadržaje (recepte, tesktove, slike) u bilo kojim medijima.

Internet kolačići (cookies) na našem sajtu

Kako biste mogli da koristite personalizovane opcije na portalu kuvaruce.com neophodno je da prihvatite kolačiće (cookies). Naši kolačići ne koriste osetljive informacije kao što su Vaše ime, email adresa i oni su zaštićeni enkripcijom. Kolačiće koje mi koristimo pomažu nam da budemo bolji za Vas, saznajemo sa kog ste pretraživača došli kod nas, koji Vas je sajt preusmerio na našu stranicu (korisno za naše online oglašavanje). Na osnovu ranijih pregleda i kretanja po stranicama našeg sajta saznajemo koja su Vaša interesovanja na našem sajtu, pa Vam shodno tome pri narednom prijavljivanju možemo ponuditi relevantan sadržaj i slično. Mi koristimo kolačiće za izradu nepersonalizovane statistike. Upravljanje sadržajem nije moguće ako ste u Vašem pregledaču (browser) isključili kolačiće.

Opet, ukoliko želite da ograničite, blokirate ili izbrišete kolačiće iz portala kuvaruce.com to možete učiniti u podešavanjima Vašeg pregledača. (Podešavanja se razlikuju zavisno od internet pregledača koji koristite).

Na stranicama kuvaruce.com mogu se naći linkovi ka drugim web stranama koji sadrže kolačiće koji nisu povezani sa našim sajtom. Ne možemo uticati i odgovarati za kolačiće i sadržaj na drugim web stranama, ali jako vodimo računa o tome da uvek sarađujemo sa pouzdanim partnerima.

Ukoliko želite da podelite neki sadržaj sa našeg web portala sa prijateljima na društvenim mrežama, možete dobiti kolačiće sa ovih društvenih mreža, poput Facebook, Twitter, Google+ koje takođe ne možemo kontrolisati, te Vam preporučujemo da se o tome informišete na njihovim stranama.

Promena uslova korišćenja

Kuvarice.com zadržava pravo da bez najave promene uslove korišćenja, ali će se potruditi da svi registrovani korisnici dobiju nove uslove korišćenja, ako do njih dođe.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa uslovima korišćenja, kontaktirajte nas

Kuvarice.com © 2017 Kuvarice.com
KUVARICE
O nama
Marketing
KORISNE INFORMACIJE
Alati za recepte

Lets personalize your experience...

Tell us about yourself

I am a __age__ year old __gender__ who cooks for __family__

Drag the slider to your age
adults
kids

Your taste preferences

Tell us what additional ingredients you dislike or have allergies to.

  • Add your own
YN
We'll never show you recipes with any ingredients you add here.

Personalizing your experience...

  • You
Već imate nalog kod nas? Prijavite se
Zatvori i koristi anonimno Kuvarice